Byggefirma Nordjylland – med stolte traditioner

Der kan være flere grunde til, at du søger et byggefirma i Nordjylland. Hvis du er privatkunde, er det nok, fordi du har tænkt dig at bygge nyt. Hvis det derimod drejer sig om en erhvervskunde, så kan det f.eks. være, fordi din virksomhed har et byggeprojekt, der går ud på at bygge om eller til. Kjærsgaard & Simonsen ApS er et seriøst og pålideligt byggefirma i Nordjylland, der er kendt for dets stolte traditioner. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du bor i Aalborg, Vodskov, Støvring, Hjørring, Aabybro eller i en anden by i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS er også en tømrermester, der råder over moderne entreprenørudstyr og entreprenørmaskiner. Det er med til at sikre en gnidningsfri byggeproces. Derudover har vi stor ekspertise som byggefirma i Nordjylland. Vores firma blev grundlagt i 1973 og vi har i tidens løb tilegnet os en kolossal erfaring med om- og tilbygning samt nybyggeri. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. For os er det enorm vigtigt, at du som kunde oplever, den faglighed, som vores håndværkere og øvrige medarbejdere er kendt for. Som et alsidigt byggefirma i Nordjylland, er vi opmærksomme på dine ønsker og behov. For os har dit byggeprojekt stor prioritet. Derfor udfører vi dine opgaver med omhu og til tiden.

Kjærsgaard & Simonsen ApS – Et kompetent byggefirma i Nordjylland

Vi ved, hvor meget dit byggeprojekt betyder for dig. Hvis der er tale om en om- eller tilbygning, så er det, fordi du har et ønske om at forbedre og forny din bolig. Det er derfor kun naturligt, at du forventer, at vi leverer et veludført stykke arbejde. Vi sætter en ære i at varetage vores opgaver på professionel vis. Vi leverer altid dine opgave til aftalte tid uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, vi kendes på.

Som kunde hos os kan du regne med kyndig vejledning og kompetent sparring. Når du har taget beslutningen om, at der skal bygges nyt, kan det virke som et uoverskueligt projekt. Heldigvis kan du altid trække på vores store knowhow i forbindelse med alle de aspekter, der knytter sig til et vellykket byggeprojekt. Vi har et tæt samarbejde med alt fra arkitekter, elektrikere, VVS-installatører og malere. Så din boligdrøm er altså i kyndige hænder.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk