Murer Nordjylland – Professionelt murerarbejde

Måske har du og din bedre halvdel besluttet, at det er på tide, at I udlever jeres boligdrøm. Derfor er I på udkig efter en murer i Nordjylland, der kan klare opgaven. Men det kan meget vel være, at du overvejer en om- eller tilbygning. Eller kan der også være tale om en mindre renoveringsopgave. Uanset grunden til, at du nu efterspørger en murer i Nordjylland, så kan vi hos Kjærsgaard & Simonsen ApS udføre det murerarbejde, du har i tanke. Det gælder ikke mindst, hvis du bor i Aalborg, Nørresundby, Støvring, Vodskov, Hjallerup, Aabybro eller et andet sted i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS er en velkendt murer i Nordjylland med næsten 50 års erfaring inden for murer- og tømrerfaget. Vores byggefirma blev grundlagt i 1973 og beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Der er tale om et stærkt team af håndværkere, der kender deres kram og har sans for detaljer. Derfor er vi i stand til at tilbyde en fremragende service hver gang. For os er du som kunde vores største prioritet. Vi lytter til dine ønsker og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Vores håndværkere har flere specialer og arbejdsområder. Så når du kontakter os, sætter vi den mest kompetente medarbejder til at løse din opgave. Det er din garanti for, at arbejdet nok skal blive udført korrekt. Det er det, man skal kunne forvente af en professionel murer i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS – En murer i Nordjylland med stor ekspertise

Vores succes som murerfirma skyldes flere faktorer. For det første har vi stor ekspertise inden for murer- og tømrerfaget. I tidens løb har vi hjulpet hundredvis af privat- og erhvervskunder med større og mindre byggeprojekter, hvor vi skulle bringe vores knowhow i spil. Det har resulteret i tilfredse kunder, som ikke tøver med at anbefale os til andre.

For det andet råder vi over et team bestående af dygtige medarbejdere, der tager hånd om dig som kunde fra start til slut. På den måde sikrer vi, at du føler dig tryg. Vi har fuld forståelse for, at du gerne vil have, at opgaven bliver udført til tiden, uden at det går ud over den kvalitet, du forventer. Derfor lægger vi stor vægt på at minimere forsinkelser ved at sætte de rette medarbejdere til at udføre opgaven. På den måde føler du dig hørt, mens vi opnår vores allerhøjeste mål, navnlig en tilfreds kunde.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk