Nybyggeri Nordjylland

Muligvis var det for et par måneder siden, at du købte din byggegrund. I nogle tilfælde kan det gå længere tid, før man beslutter sig for at påbegynde byggeriet. Uanset hvad så er du nu klar til at kaste dig ud i et nybyggeri i Nordjylland. Et nybyggeri i Nordjylland kan indbefatte forskellige ting. Måske er det dit drømmehus, der skal opføres på grunden. Det kan godt være, at det er et spritnyt sommerhus, der er på tegnebrættet. Om det er det ene eller det andet spiller ingen rolle, fordi Kjærsgaard & Simonsen ApS gerne står for, dit nybyggeri i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS er et tømrer- og murerfirma, der tilbyder nybyggeri i Nordjylland, hovedentreprise, tømrer- og murerarbejde, renovering af villaer, om- og tilbygning. Vores alsidighed skyldes vores dygtige håndværkere, som har mange års erfaring med at bygge nyt, om og til. Måske overrasker det dig, at vores firma kan tilbyde alle disse ydelser. Det er vi i stand til, fordi vi har et tæt samarbejde med alt fra arkitekter, elektrikere, VVS-installatører og malere, der har samme professionelle arbejdstilgang som os selv. Det er et stort og stærkt netværk, som gør det muligt for os at varetage dit nybyggeri fra start til slut. Det kan vores tidligere kunder bekræfte. Vi er et velkendt byggefirma og har en kundekreds, der altid anbefaler os.

Kjærsgaard & Simonsen ApS tilbyder nybyggeri i Nordjylland med garanti

Kjærsgaard & Simonsen ApS er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at når du vælger vores serviceydelser, er du som privatkunde omfattet af en 5-års garantiordning. Det siger sig selv, at det er noget, der giver tryghed. Hvis du imod forventning skulle opleve håndværksmæssige fejl eller mangler, så dækker ordningen udgifter op til 100.000 kr. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om ​ nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Det er ikke en garanti, der koster dig noget. Men det sparer dig for den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Det er endnu en grund til at vælge os som dit byggefirma.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk