Tilbygning Aalborg

Ombygning og tilbygning i Aalborg og Nordjylland – Lad os hjælpe dig sikkert i hus

Måske står du over for en mere eller mindre omfattende renovering af hus. Er der tale om en ombygning af din villa? Er der behov for en tilbygning? Så kan du være glad for, at du er landet på vores hjemmeside. Kjærsgaard & Simonsen ApS tilbyder nemlig ombygning og tilbygning i Aalborg og Nordjylland. Det vil ikke komme bag på os, hvis en du kender har anbefalet os. Vores tidligere privat- og erhvervskunder tøver ikke med at anbefale os til andre. Det gør de, fordi de har oplevet, hvor godt det er, når vi står for en eventuel ombygning og tilbygning i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS er et nordjysk tømrer- og murerfirma, som er kendt for kvalitet og fremragende håndværk. Vores firma tilbyder alle former for tømrer- og murerarbejde. Vi vægter kundeservice højt. For os er det enorm vigtigt, at du føler, at vi lytter til dig. Det kommer blandt andet til udtryk, når vi drøfter dine krav til byggeriet. Du kan dog også forvente brugbar sparring. Når din ombygning eller tilbygning i Aalborg stadig er i idéfasen, så er det meget aktuelt, at dine ønsker bliver integreret i tegningerne. Det kan vi selvfølgelig sørge for. Vi skal nok også gøre opmærksom på forhold og faktorer, der har betydning for dit byggeprojekt som fx økonomi, planlægning, valg af byggematerialer, tidshorisont med mere. På den måde kan du være sikker på, at din ombygning eller tilbygning i Aalborg bliver en succes. Det er sådan, vi kan hjælpe dig sikkert i hus.

Kjærsgaard & Simonsen ApS kan sørge for en vellykket tilbygning

Når det drejer sig om en tilbygning, så er der nogle væsentlige ting, vi nok skal sørge for. Fordi der sommetider skal graves ud, støbes fundament, mures op, lægges tag og installeres både el og VVS, er det utrolig vigtigt, at disse opgaver bliver udført korrekt. Derfor vægter vi hos Kjærsgaard & Simonsen ApS kvaliteten af vores arbejde meget højt. Vi søger desuden for at skabe en god harmoni mellem det gamle hus og den nye tilbygning. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i husets design og stil. På den måde sikrer vi, at både de funktionelle og visuelle aspekter af byggeriet bliver tilgodeset.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk