Tømrer Nordjylland – mange års erfaring kommer vores kunder til gavn

Står du over for en større eller mindre renovering af huset? Er der nogen tømreropgaver, der skal klares i din virksomhed, bolig- eller ejerforening? Så er det meget naturligt, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Kjærsgaard & Simonsen ApS er en tømrer i Nordjylland, der er kendt for at udføre murer- og tømrerarbejde af høj kvalitet. Det spiller ingen rolle, om opgaven skal udføres i Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Hjallerup, Brønderslev, Aabybro eller en anden by i Nordjylland.            

Som tømrer i Nordjylland er Kjærsgaard & Simonsen ApS et seriøst tømrerfirma, der beskæftiger ca. 60 medarbejdere. Vi udfører alle former for tømrerarbejde som fx ombygning, tilbygning, nybyggeri, renovering og taglægning. Vi står også gerne for snedkeropgaver.  Det gør sig gældende for lægning af gulv, montering af døre, vinduer, indvendigt træværk samt opstilling af køkkener. Vores firma består af dygtige håndværkere, der i den grad kender deres kram. Det at vi har mange års erfaring kommer vores kunder til gavn. Når du vælger os som din tømrer i Nordjylland, da kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af en kompetent tømrer i Nordjylland.

Kjærsgaard & Simonsen ApS – En professionel tømrer i Nordjylland

Kjærsgaard & Simonsen ApS blev grundlagt i 1973. Det giver et fingerpeg om den store ekspertise, vi besidder. Men det er dog ikke ensbetydende med, at vi udelukkende læner os op ad vores erfaring. Vi holder os løbende opdateret med hensyn til den nyeste udvikling inden for tømrerfaget. For os er det vigtigt, at de opgaver, vi varetager for vores privat- og erhvervskunder, afspejler vores mange kompenser. Det er nemlig vores store ekspertise, der gør det muligt for os at opnå gode resultater for vores kunder.

Hos Kjærsgaard & Simonsen ApS har vi valgt at specialiseret os i alle typer murer- og tømrerarbejde. Da vi har stor erfaring med renovering af villaer, kan vi tilbyde professionel vejledning i forbindelse med en eventuel renovering. Vi kan også fungere som hovedentreprenør og sørge for, at dit nye byggeri bliver en succes.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977 og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk