Tømrerfirma Aalborg – kvalitet til aftalte tid

Har du tænkt dig i at kaste dig ud i en større eller mindre renovering af huset? Er der nogen lokaler i din virksomhed, der trænger til en kærlig hånd? Så er Kjærsgaard & Simonsen ApS det oplagte valg, når du søger et tømrerfirma i Aalborg. Da vores tømrerfirma i Aalborg blev grundlagt i 1973, har vi stor ekspertise og knowhow. Vores kundekreds i Nørresundby, Hjallerup, Støvring og resten af Nordjylland kan bekræfte, at vi altid leverer kvalitet til aftalte tid.

Som et professionelt tømrerfirma i Aalborg kan vi varetage enhver opgave inden for tømrerfaget. Men tilbyder endnu mere. Vi udfører også murerarbejde af høj kvalitet. Det betyder, at vi kan klare opgaver i forbindelse med ombygning, tilbygning, nybyggeri, renovering og taglægning. Men det betyder også, at vi kan udføre nybyggeri og renovering af villaer. Hvis der er tale om snedkeropgaver, så kan vi også være behjælpelige med hensyn til lægning af gulv, montering af døre, vinduer, indvendigt træværk samt opstilling af køkkener. Som du kan høre, er Kjærsgaard & Simonsen ApS et tømrerfirma i Aalborg, der kan varetage en bred vifte af opgaver for dig som kunde.

Kjærsgaard & Simonsen ApS – Et fleksibelt tømrerfirma i Aalborg

Hos Kjærsgaard & Simonsen ApS har vi ikke alene mange års erfaring inden for murer- og tømrerarbejde, men også et team bestående af hårdtarbejdende og dygtige håndværkere. Det er faktisk nøglen til vores succes. Vi beskæftiger ca. 60 medarbejdere med hver deres speciale og ansvarsområde. Det er din garanti for, at din opgave bliver udført af en professionel håndværker, der har mange år på bagen. Derfor kan du trygt overlade dine opgaver til os.

Det tømrer- og murerarbejde, vi tilbyder, omfatter mindre og større opgaver. Det være sig, en dør der binder, en flise, der skal skiftes eller et omfattende renoveringsprojekt, der kræver dygtige tømrere eller murere. Du skal også vide, at vi udfører alle former for tømrer- og murerarbejde for alle typer kunder. Så hvis du er privat- eller erhvervskunde, er du altid i gode hænder.

Kontakt Kjærsgaard & Simonsen ApS i dag på tlf.:+45 98293977og indhent et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: info@ks-aps.dk